Waarom een hulpmiddel van Peereboom?

Als ouders wil je het beste voor je kind. Ieder kind is uniek, daarom kijken wij altijd naar de individuele situatie en passen daar onze hulpmiddelen op aan. Dat kunnen wij doen omdat wij het grootste assortiment van eigen producten hebben. Wat voor aanpassing ook nodig is, wij kunnen het makkelijk realiseren in onze Nederlandse fabriek.

Ons motto is niet voor niets: Maakt. Meer mogelijk!

Wil je eens komen kijken hoe wij onze hulpmiddelen maken?

Bel voor een rondleiding naar 023-561 73 19 of mail ons op info@peereboom.com

Groot assortiment

Daarom hebben we véél meer keus. Of het nu eenvoudig of complex is; alles is mogelijk. Perfect op elkaar afgestemd en nauwkeurig op maat gemaakt zodat het beter past en langer mee gaat.

Nederlandse fabrikant

Hierdoor zijn wij heel flexibel en toegankelijk. Aanpassing achteraf? Geen enkel probleem en bovendien heel erg veilig en helemaal gecertificeerd.

Mooi en eenvoudig ontwerp

Onze hulpmiddelen zijn bijzonder degelijk, makkelijk in te stellen en heeft geen uitstekende delen. Ook hebben onze hulpmiddelen een zéér lange levensduur en een heel groot verstelbereik.

Passing waar u wilt

Een passing is altijd thuis of bij de instelling en altijd vrijblijvend. Als je wilt, kan jouw kind ons hulpmiddel eerst een tijdje uitproberen; wel zo prettig. En natuurlijk altijd met volledige pasgarantie.

Hilbrand Peereboom
Hilbrand Peereboom

Adviseur

Meer weten over hoe we je kunnen helpen?
Hilbrand of zijn collega's kunnen je alles vertellen!

Bel: 023 - 5617 319

Kom in contact

Maakt. Meer mogelijk!

© Copyright Peereboom BV |