Basisschool – Middelbaar onderwijs – Speciaal onderwijs

Waarom schoolmeubilair van Peereboom?

Als ouders wil je het beste voor je kind. Ieder kind is uniek, daarom kijken wij altijd naar de individuele situatie en passen daar ons meubilair op aan. En natuurlijk op zo’n manier dat het zoveel mogelijk hetzelfde is als in de klas. Dat kunnen wij doen omdat wij het grootste assortiment van eigen producten hebben. Wat voor aanpassing ook nodig is, wij kunnen het makkelijk realiseren in onze Nederlandse fabriek.

Ons motto is niet voor niets: Maakt. Meer mogelijk!

Wil je eens komen kijken hoe wij ons schoolmeubilair maken?

Bel voor een rondleiding naar 023-561 73 19 of klik hier om een bericht achter te laten

Grootste assortiment

Daarom hebben we véél meer keus. Of het nu eenvoudig of complex is; alles is mogelijk. Perfect op elkaar afgestemd en nauwkeurig op maat gemaakt zodat het beter past en langer mee gaat.

Nederlandse fabrikant

Hierdoor zijn wij heel flexibel en toegankelijk. Aanpassing achteraf? Geen enkel probleem en bovendien heel erg veilig en helemaal gecertificeerd.

Mooi en eenvoudig ontwerp

Ons meubilair is bijzonder degelijk, makkelijk in te stellen terwijl het kind in de stoel zit en heeft geen uitstekende delen. Ook heeft ons meubilair een zéér lange levensduur en een heel groot verstelbereik.

Passing op school

Een passing is altijd op school en helemaal vrijblijvend. Als je wilt, kan jouw kind ons meubilair eerst een tijdje uitproberen; wel zo prettig. En natuurlijk altijd met volledige pasgarantie.

 

Maakt. Meer mogelijk!

© Copyright Peereboom BV |